oneConcept MCH-1 v2

Ofertele pentru produsul

 

OneConcept MCH-1 v2 intercooler aer conditionat V2 Ventilator3-in-1 Mobile 65W (ACO-MCH1 V2)

829,00 RON
Livrare: Într-o săptămână
spre magazin »
famtastic.ro
 

OneConcept MCH-1 v2 intercooler aer conditionat V2 Ventilator3-in-1 Mobile 65W (ACO-MCH1 V2)

829,00 RON
Livrare: Într-o săptămână
spre magazin »
electronic-star.ro
Descrierea produsului
Producator: oneConcept
Model: MCH-1 v2


Descriere

Klarstein ventilator cooler de aer cu ionizare, de purificare a aerului și de umidificare și trei nivele de putere.

Consumul de energie extrem de redus de 65W la capacitate mare de răcire pentru camere mici și mijlocii.

Deplin mulțumită mobile Role podea. Nici o lucrare de instalare necesara; Controlul convenabil prin telecomandă.

ONECONCEPT CTR-1 este un cooler de aer mai eficient, care imbunătățește climatul interior ieftin și elegant.

Funcția de bază a dispozitivului este o combinație inteligentă de ventilator și de aer conditionat care emite un flux de aer rece in incăpere. Răcirea aerului suflat se realizează prin evaporarea apei / gheții de rezervorul de apă de 8 litri unității. Departe de răcirea aerului, Klarstein CTR1 fanilor convenționali diferă , aerul este umezit, este purificat și ionizat pentru a imbunătăți climatul interior in raport cu alti trei parametri de bunăstare relevanta.

O preferință elementara de răcire a aerului de Klarstein comparativ cu aerul conditionat conventional este eficiența energetică superioara - indiferent de clasa de eficiență energetică a instalației de aer condiționat. Cu un consum de energie de numai 65W dispozitivului reimprospătează spațiilor mici și mijlocii vizibil și in mod constant. Economiile in costurile de operare pot constitui in pur sezoniere, de obicei, de la o mare dublu sau chiar triplu / sumă. Trei nivele de putere și - comutare optionala - mecanism automatic rabatarea permite adaptarea precisă la condițiile meteorologice actuale, dimensiunea camerei și configurația locurilor găsite.

Un alt punct in plus pt Klarstein aer conditionat este o absenta completa a măsurii de aer condiționat, are chiar si un mobil furtun de evacuare - și, prin urmare, o fereastră in apropierea locului de instalare - necesitate, care disipează aerul cald evacuat. Prin cele patru role de fund asociate manerelui, trage incastrarea pe laturile acesteia de preferință pt Klarstein CTR1 si pot fi folosite fara probleme.

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat, aparatul nu este supus unor restricții privind instalarea in zonele de aer liber sau in interior. Este necesară o inchidere a ferestrelor și ușilor. In timpul funcționării, aceasta nu prea are nevoie de atenție, deoarece consumul de apă cu 1 litru pe oră este atat de mic, incat rezervorul de apă de 8 litri trebuie completat o singură dată pe zi. Cele două pachete de gheata furnizate sprijina alternativ răcirea aerului.

Echipamentul este operat pozitiv și rapid de pe telecomandă sau de pe montarea pe baza de LED.

Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este un dispozitiv ca si un sistem de aer condiționat, in sensul tradițional, ci un răcitor de aer. Răcirea suflanta de aer se realizează prin evaporarea de apă / gheață in rezervorul de apă al dispozitivului

De asemenea, rețineți că rolele inferioare ale aparatului nu sunt asamblate. Cultivarea rolelor durează doar cateva minute pentru a finaliza și se poate face de oricine.


Denumiri similare la Racitor de aer oneConcept MCH-1 v2: MCH 1 v 2, MCH1v2, MCH 1 v2, MCH-1v2, MCH-1 v 2
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.